Symposium 2016

Wil je een kaartje kopen voor het VCMS Nijmegen symposium ‘Kleine Mensen, Grote Zorgen’, mail dan nú naar symposium.vcmsnijmegen@gmail.com!


 

De Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten Nijmegen organiseert;
‘Kleine Mensen, Grote Zorgen’ , een avondvullend symposium waar chirurgie en kindergeneeskunde samenkomen.

Ben jij geïnteresseerd in de chirurgie? Of in de kindergeneeskunde? Wil jij meer weten over de multidisciplinaire zorg bij kinderen? Of over innovatie in de zorg voor kinderen? Dan móet je erbij zijn!

Het symposium belooft een avond te worden waar je je kunt verdiepen in verscheidene onderwerpen over chirurgie en kindergeneeskunde en waar inspirerende sprekers spreken over de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen in hun vakgebied en de wetenschap. We bieden, naast een plenaire sessie met drie verschillende sprekers, een uitgebreid workshop-en masterclass aanbod aan. Je bepaalt zelf welke 2 masterclasses of workshops je volgt. Kies dus iets wat bij jóuw interesses past!
Kortom, een unieke avond die je niet mag missen!

Het symposium wordt georganiseerd in samenwerking met de volgende afdelingen: Kinderorthopedie, Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie, Kindercardiologie, Anesthesiologie, Kinderurologie, Pathologie, Anatomie (en er volgen meer afdelingen!).
Het definitieve programma wordt snel bekend gemaakt!

➳ Voor wie? Bachelor-en Masterstudenten GNK en BMW. Ook externen zijn van harte welkom!
➳ Wanneer? Woensdag 15 juni 2016
➳ Hoe laat? 19-22 uur
➳ Waar? Auditorium, route 296, Medische Faculteit Nijmegen, Geert Grooteplein 15
➳ Kaartverkoop: vanaf dinsdag 17 mei 12.30 uur. Elke dinsdag, woensdag en donderdag vindt er verkoop plaats voor de kantine van de Medische Faculteit. Daarnaast is het ook mogelijk om je kaartje te kopen door te mailen naar symposium.vcmsnijmegen@gmail.com. Houd er rekening mee dat je inschrijving dan pas definitief is als de betaling (via overschrijving) binnen is!
Online registratie voor de workshops en masterclasses is mogelijk na aankoop van een ticket.
➳ Kosten: 5 euro (incl. borrel!)
➳ Er is maar beperkt plaats, dus wees er op tijd bij!

Volg onze Facebookpagina en kijk op www.vcmsarchief.nl/nijmegen/symposium om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de sprekers, het programma en andere updates!