Penningmeester

Ruub van Hulst

Beste lezer,

Mijn naam is Ruub van Hulst en ik mag voor het bestuur VCMS Nijmegen 2020-2021 de functies penningmeester en vicevoorzitter vervullen. Dit doe ik met veel plezier. Ik houd mij vooral bezig met de financiële continuïteit van de vereniging. Dat betekent dat ik concreet bezig ben met begrotingen, bankzaken en sponsoring. Hiernaast vervul ik uiteraard net als Bob en Eric de algemene bestuurstaken.

Momenteel zit ik in mijn derde jaar geneeskunde dat ik voor het grootste deel volg naast mijn eerste jaar tandheelkunde. Voor mij zorgt dit voor een druk maar ook interessant schema. Mijn persoonlijke affiniteit met chirurgie is dat het een baanbrekend en curatief beroep is. Door chirurgie zijn er veel mensen in Nederland die er anders nu niet meer zouden zijn of met veel beperkingen zouden moeten leven. Daarom is chirurgie buitengewoon belangrijk. Dat maakt het ook interessant. Omdat ik mij hier als student graag mee bezighoud, heb ik gesolliciteerd naar een bestuursfunctie bij VCMS Nijmegen.

Ik kijk uit naar een interessant en hopelijk zo leuk mogelijk jaar. Door COVID-19 zijn er veel beperkingen waar onze vereniging mee te maken gaat krijgen. We zullen ons vaak moeten aanpassen. Dit vraagt wat van het bestuur maar ook van de leden. Toch maakt dat dit jaar interessant want net zoals in de chirurgie: als het originele plan niet lukt, zul je moeten roeien met de riemen die je hebt om toch het beste uit de situatie halen. Dit is een uitdaging waar ik graag voor ga.

Ruub van Hulst
Penningmeester/vice-voorzitter