Lid worden

SELECTIE VCMS NIJMEGEN 

Beste bachelor geneeskundestudent,

Wil jij deel uitmaken van een gemotiveerde groep studenten met interesse voor de chirurgie? Leer je graag over innovatie, evidence based medicine en casuïstiek binnen het snijdende vak? En wil je bovenal bijdragen aan en meedenken over de chirurgie? Dan is Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Nijmegen iets voor jou!

Middels masterclasses, workshops en symposia biedt VCMS Nijmegen sinds een jaar een extracurriculair chirurgisch platform aan. Het komende jaar willen wij leren van elkaar met intrinsiek gemotiveerde en enthousiaste studenten.

Voor 60 euro woon je minstens acht activiteiten per jaar bij. Daarnaast vinden er onder andere netwerkactiviteiten plaats, bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek en kun je wellicht meekijken op OK.

De sollicitaties voor het jaar 2020-2021 zijn gesloten.

Voor vragen, mail naar: nijmegen@vcmsarchief.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze evenementen en ontwikkelingen!

Ik raad een lidmaatschap bij VCMS Nijmegen aan, omdat het je de kans biedt om extracurriculair kennis te maken met de chirurgie.  Als je een opleidingsplek tot chirurg wil bemachtigen, is het goed om daar tijdens de bachelor al mee bezig te zijn. VCMS geeft je met gave masterclasses de gelegenheid om te kijken of de chirurgie iets voor jou is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *