Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van VCMS!

De sollicitaties voor het bestuur van VCMS Nederland 2021 – 2023 zijn geopend!

Ben jij ambitieus, leergierig, secuur en organisatorisch vaardig? Dan biedt het landelijke VCMS-bestuur jou de ultieme uitdaging. Samen met zes andere bestuursleden draag jij zorg voor een zeer gemotiveerd netwerk van studenten die een chirurgisch vak ambiëren. Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen van de doelstellingen binnen VCMS en adviseert en begeleidt de acht bachelorafdelingen van VCMS, op elk academisch centrum één. Daarnaast organiseer jij met je bestuur en commissie de landelijke activiteiten van VCMS en verzorg jij het programma van de VCMS Master Academy. Wij hopen dat VCMS met jullie hulp weer een stap verder komt.

Voor welke functies kan ik solliciteren?
Het bestuur van VCMS Nederland bestaat uit 7 functies:

  • Voorzitter
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Commissaris Acquisitie
  • Commissaris Activiteiten
  • Commissaris Onderwijs
  • Commissaris Public Relations

Klik hier voor een uitgebreidere uitleg over de functies. Neem voor functiespecifieke vragen contact op met de desbetreffende persoon en stuur algemene vragen naar nederland@vcmsarchief.nl.

Hoe kan ik solliciteren?
Sollicitaties kunnen verzonden worden naar nederland@vcmsarchief.nl. Je kan ook gebruik maken van onze handige contactformulier! Jouw sollicitatie moet bestaan uit een cv en motivatiebrief (max. 1 A4) in PDF en eventuele voorkeur voor functie.

Wat is de deadline voor het insturen van mijn sollicitatie?
De deadline voor het insturen van jouw sollicitatie en voorkeur voor functie is op 14 februari 2021 23:59. Na deze deadline worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats?
De gesprekken vinden online plaats op zaterdag 6 maart 2021. Houd er dus rekening mee dat je deze dag beschikbaar bent.

Is een bestuurstermijn bij VCMS Nederland 1-jarig of 2-jarig?
Voor de functies voorzitter, secretaris en penningmeester is een bestuurstermijn 2-jarig. Een functie als commissaris kan eventueel 1-jarig worden bekleed. Echter, dit heeft niet onze voorkeur.


Nieuwsgierig geworden en gemotiveerd om deze uitdaging met een team ambitieuze en gemotiveerde medebestuursleden aan te gaan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!