Schrijf je nu in voor het wetenschapscolloquium!

Ben jij een startende onderzoeker en loop je tegen moeilijke vraagstukken aan? Wil jij op een evidence-based wijze kunnen denken? Wil jij leren hoe je een onderzoek presenteert? Wil jij de discussie aangaan met andere VCMS-onderzoekers en verschillende experts binnen de chirurgie? Schrijf je dan nu in voor de pilot van het VCMS Wetenschapscolloquium!

Tijdens dit colloquium zul jij op 3 woensdagavonden de mogelijkheid krijgen om in kleine focusgroepen het gesprek aan te gaan met mede-VCMS’ers en PhD-studenten die zich dagelijks bezighouden met de wetenschap. Heb je bijvoorbeeld vragen over statistiek, study design of academisch schrijven? Dan is dit de place to be! Als kers op de taart zullen chirurgen en klinisch epidemiologen, dr. Vincent de Meijer en dr. Mostafa El Moumni van het UMCG, twee interactieve masterclasses verzorgen over Study Design en Basic Statistics at a Glance

 Datums Wetenschapscolloquium:

  • 02-06-2021 19:30-20:30 – focusmeeting
  • 23-06-2021 19:30-21:30 – plenaire sessie (‘Study Design’ en ‘Basic Statistics at a Glance’)
  • 30-06-2021 19:30-20:30 – focusmeeting
  • 14-07-2021 19:30-20:30 – focusmeeting

Ben je lid en wil je alle sessies bijwonen? Klik dan hier.


Ben jij geen lid van VCMS? Schrijf je dan in voor de open masterclasses ‘Study Design en Basic Statistics at a Glance’! 

Wil jij ook een knallende start kunnen maken als kersverse onderzoeker? Schrijf je dan nu in voor de plenaire sessie van het VCMS Wetenschapscolloquium! Op woensdag 23 juni van 19:30 tot 21:30 zullen dr. Vincent de Meijer en dr. Mostafa El Moumni, chirurgen en klinisch epidemiologen van het UMCG, twee online masterclasses verzorgen over Study Design en Basic Statistics at a Glance! In twee uur tijd zul jij kennismaken met de basisprincipes van de methodiek en statistiek binnen de chirurgie. Hoe beantwoord ik een onderzoeksvraag? Wat zijn de meest gebruikte statistische toetsen bij chirurgisch onderzoek? Dat en nog veel meer zul je leren op deze interactieve avond!

Ben jij extern? Klik dan hier en schrijf je nu gratis in!