Home

Welkom bij de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten Nederland

De Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) is opgericht om het chirurgisch georiënteerd onderwijs in het geneeskundecurriculum aan te vullen en waar nodig te verbeteren, om chirurgisch (interfacultair) onderzoek aan te moedigen en om andere initiatieven aan te moedigen die de snijdende specialismen, in de breedste zin van het woord, kunnen verbeteren.

Meer informatie over het ontstaan en de focus van de vereniging leest u hier.

 

Bericht voor Master Academy sollicitanten van 2018-2019 en 2019-2020

Hierbij berichten wij u, conform het privacy statement van VCMS, dat op een onbeheerde locatie op de server van onze website persoonsgegevens opgeslagen zijn geweest. Het betreft de persoonsgegevens (naam, telefoonnummer, adres, mailadres en opleidingsjaar) van sollicitaties voor de VCMS Master Academy voor de academische jaren 2018-2019 en 2019-2020. Na ontdekking op 28-09-2020  is dit onmiddellijk verholpen. De gegevens zijn gewist en niet meer beschikbaar. Uiteraard hebben wij een melding gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is mogelijk dat externen toegang hebben gehad tot de eerdergenoemde server, daar is echter geen bewijs voor gevonden.
Wij bieden onze oprechte excuses aan voor deze mogelijke inbreuk op uw persoonsgegevens en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals kan gebeuren. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ons mailen via: nederland@vcmsarchief.nl