COVID-19

Hieronder kunt u lezen welke maatregelen voor VCMS Amsterdam, AMC gelden, in verband met het SARS-CoV-2 virus.

Er is besloten het om álle activiteiten van VCMS Nederland en alle VCMS-afdelingen in de maand maart en de eerste twee weken van april, te annuleren. Dit houdt vooralsnog in dat de geplande activiteit van VCMS Amsterdam, AMC van 6 april niet doorgaat. Houd de site, en de agenda op de site in de gaten.

VCMS handhaaft de landelijke richtlijnen van het RIVM en de plaatselijke GGD. LET OP! Het beleid van ziekenhuizen en landelijke richtlijnen veranderen dagelijks. Voor actuele informatie kunt u het best het RIVM bereiken op 0800-1351 of via deze link.

VCMS roept iedereen op om hygiënemaatregelen te volgen en indien mogelijk thuis te blijven, met als doel het voorkomen van verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u updaten met de laatste stand van zaken. Voor vragen kunt u mailen naar: amc@vcms.nl of naar nederland@vcms.nl.

laatst geüpdate: 23-03-2020, 13:18 uur